POVESTEA NOASTRĂ


Bio Zyme este o companie românească cu capital integral privat, specializată în importul și distribuția de kituri, reactivi, echipamente și consumabile de laborator, utilizate în special în universități, în centrele și institutele de cercetare, în spitale sau cabinete private, în industria farmaceutică precum și în toate instituțiile în care există laboratoare de biologie celulară și moleculară, genetică, citogenetică, microbiologie, virusologie, biotehnologie, biochimie, imunohistochimie, anatomie patologică, precum și în laboratoarele ce utilizează tehnici de microscopie optică și electronică (TEM și SEM).

Evenimente Bio Zyme

Sărbătorim 14 ani de la înființare! Suntem încântați că am atins acest prag și suntem mândri de succesele obținute și de evoluția noastră de până acum. Dorim să vă mulțumim din suflet atât dumneavoastră, ca beneficiari, cât și colaboratorilor și partenerilor noștri, care au făcut posibil acest lucru.

Experiența Profesionala

Echipa Bio Zyme este formată din specialiști cu vastă experientă în domeniile biologiei celulare și moleculare, al biotehnologiilor, microbiologiei, geneticii și al microscopiei electronice. Ca actor principal pe piața din România, am fost preocupați încă de la început să oferim produse de calitate, fiabile, la un preț cât mai atractiv.

Dezvoltarea Companiei

Obiectivul strategic de dezvoltare a Bio Zyme constă în extinderea gamei de produse și servicii. Dorim să devenim sursa principală de aprovizionare pentru laboratorul dumneavoastră. Lucrând cu peste 60 de furnizori diferiți, suntem convinși că putem oferi produse de cea mai bună calitate, care să se încadreze în bugetul fiecărui laborator.

Istoric

Pentru a deveni partenerul dumneavoastră, a trebuit să demonstrăm de-a lungul timpului că suntem o companie serioasă, de încredere, inovanta și flexibilă. Am știut să vă câștigăm respectul și încrederea datorită personalului înalt calificat, cu adevărat pasionat în a găsi cele mai bune soluții, tehnice și comerciale, tuturor solicitărilor dumneavoastră.

2006

Înființarea firmei, având ca scop distribuția cu contract de exclusivitate a produselor și serviciilor firmelor Fermentas, Eurogentec, Zymo Research, Lonza, Starlab, Agar Scientific, Electron Microscopy Sciences.

2007 - 2008

Mărirea echipei de vânzări și organizarea primelor seminarii științifice cu invitați străini (Germania, Belgia) la Cluj-Napoca și București. Participarea la simpozioane și seminarii naționale, prezența la expoziții internaționale, co-organizatori sau sponsori la diferite cursuri și traininguri de specializare organizate în București și în Cluj-Napoca pentru cercetători români.

2009 - 2010

Mărirea în continuare a echipei Bio Zyme, instruirea specialiștilor în străinătate la diferite traininguri organizate de producători în special pe produsele și serviciile de biologie celulară și moleculară, epigenetica sau consumabile de laborator: kituri pentru PCR și qPCR, electroforeză ADN și proteine, extracție și purificare ADN și ARN, revers transcripție, clonare, modularea expresiei genice (siRNA, shRNA, miRNA), sinteza oligonucleotidelor (primeri pentru PCR și sonde pentru qPCR), sinteza genelor și peptidelor în vitro, producția de anticorpi, izolarea și purificarea proteinelor, Western-blot, imunohistochimie, medii de cultură generale sau specifice celulelor primare, transfectie, detecția endotoxinelor, etc.

2011 - 2015

Semnarea de contracte de exclusivitate cu alți furnizori externi de renume mondial: Thermo Fisher Scientific Molecular Biology Products (includ brandurile Fermentas, Finnzymes, AbGene, Open Biosystems, Dharmacon) și Protein Biology (includ brandul Pierce, Pierce Antibodies și Fermentas). Intensificarea prezenței Bio Zyme la congrese și simpozioane naționale cu prezentări și seminarii cu un înalt nivel științific. Elaborarea și implementarea sistemului de management al calității și obținerea cetificarii ISO 9001:2008.

2019

Sarbatorim 13 ani de la infiintare! Va multumim!


Compania s-a extins într-un ritm constant și rapid, dar pe langă calcule și cifre, cel mai important capital este cel uman. Angajații noștri alcătuiesc o familie, dinamică, pragmatică și mereu atentă la cerințele, planurile și nevoile clienților și partenerilor noștri. Sperăm că vă face plăcere să lucrați cu noi și considerați Bio Zyme ca find unul din furnizorii dumneavoastră preferați, an după an!