ZymoPURE-EndoZero Plasmid Gigaprep Kit (5 preps)

ZymoPURE-EndoZero Plasmid Gigaprep Kit (5 preps)

ZymoPURE-EndoZero Plasmid Gigaprep Kit (5 preps)

nici unul
Cea mai rapida procedura bazata pe coloanele spin pentru purificarea de pana la 10 mg ADN plasmidic fara endotoxine.
Obtineti de fiecare data niveluri de endotoxine ≤ 0.025 EU/µg de ADN plasmidic in doar 50 de minute.
ADN plasmidic este ideal pentru transfectie in celule sensibile si cercetare in vivo.
SKU
ZR_D4207
ZymoPURE-EndoZero Plasmid Gigaprep Kit (5 preps) este disponibil pentru cumpărare numai în trepte de 1

Kitul ZymoPURE EndoZero Plasmid Gigaprep  ofera o metoda pentru purificarea de pana la 10 mg de ADN plasmidic de mare calitate, fara endotoxine in mai putin de 50 de minute. ADN plasmidic izolat este gata pentru utilizare imediata si nu necesita etape subsecvente de precipitare.

Tehnologia ZymoPURE utilizeaza o metoda de liza alcalina modificata si dispune de o chimie de legara unica, pentru obtinerea de ADN plasmidic concentrat (pana la 3 µg/µl). In plus, kitul incorporeaza coloanele spin unice EndoZero pentru a reduce nivelul de endotoxine la 0.025 EU/µg de ADN plasmidic, fara incubari de lunga durata, coloane de cromatografie sau etape de centrifugare. Rezultatul este ADN plasmidic ideal pentru transfectie, digestie cu endonucleaze de restrictie, studii in vivo, PCR, transformare bacteriana, secventiere si alte aplicatii in aval.

Kitul ZymoPURE-EndoZero Plasmid Gigaprep contine solutii tampon codate pe culori care permit vizualizarea fara erori a etapelor de neutralizare si liza completa a celulelor bacteriene.

 

Timp de procesare 50 min
Echipament Microcentrifuga si sursa de vid.
Puritatea ADN ADN eluat este ultrapur, fara endotoxine si este ideal pentru transfectie, transformare, secventiere, digestie cu endonucleaze, studii in vivo si alte aplicatii in aval. Abs260/280 ≥ 1.8 si Abs260/230 ≥ 2.0. Nivelul de endotoxine ≤ 0.025 EU/µg de ADN plasmidic.
Marimea ADN plasmidic Pana la 25 kb
ADN plasmidic rezultat Pana la 10 mg per preparat, depinzand de numarul de copii de plasmide, conditiile de cultura si tulpina de E. coli utilizata.
Volum recuperat ≥ 2 ml de solutie tampon ZymoPURE™ Elution Buffer sau apa libera de DNaze

 

Mai multe informatii
Cod Produs ZR_D4207
Producator Zymo Research
Link Pagina Producator http://www.zymoresearch.com/dna/plasmid-dna-purification/bacterial-plasmid/plasmid-gigaprep-kits/zymopure-endozero-plasmid-gigaprep-kit
Temperatură de Stocare °C temperatura camerei
Produs Fabricat În Statele Unite ale Americii