OncoDEEP

OncoDEEP


 

OncoDEEP este primul serviciu teranostic evolutiv si integrativ, care utilizeaza secventializarea ADN de noua generatie (NGS) pentru a analiza genele potential actionabile dintr-o tumoare. Rezultatele acestei analize pot fi complementate cu o testare moleculara clasica a patologiei (IHC) si o validare a impactului mutatiilor asupra nivelului de expresie a proteinelor si a cailor implicate 
Serviciile teranostice clinice furnizate de OncoDEEP ajuta medicii oncologi sa aleaga tratamentul cel mai potrivit, tratament bazat pe terapiile tintite disponibile in acest moment pe piata, precum si tratamentele in dezvoltare sau in testare clinica. Secventializarea OncoDEEP garanteaza o acoperire inalta (500 - 1000x) care ia in calcul heterogeneitatea unei tumori si care poate fi confirmata si completata prin utilizarea unui panel de analize IHC specifice unui anumit tip de cancer, precum si prin efectuarea altor analize patologice la nivel molecular.

Descriere

OncoDEEP consta intr-o analiza patologica si moleculara completa, care include:
* un rezumat patologic
* cartografierea alteratiilor genetice (mutatii si amplificari) prin NGS
* Confirmarea caii de activare "downstream" si de rezistenta, utilizand IHC

In urma analizelor, furnizam medicilor oncologi un raport medical integrativ care include
* lista alteratiilor moleculare (variante sau cai) gasite, care sunt relevante tipului tumoral al pacientului
* lista medicamentelor care pot, sau care nu pot sa fie benefice tratamentului clinic al pacientului (clasificate in functie de stadiul de omologare si inregistrare a medicamentelor)
* lista testarilor clinice disponibile pentru medicamentele mai sus mentionate

 

 

 
 
 

Related Solutions

OncoDNA provides multiples solutions for the right cancer approach and cancer treatment

OncoTRACE

Liquid Biopsy-based Cancer Theranostic Solutions

The unique personalized non-invasive blood based solution to monitor the evolution of the tumor and the effectiveness of the treatment.

LEARN MORE
OncoSHARE

Online Application

OncoSHARE is the link between the patient, the oncologist, the oncology community and OncoDNA. It allows sample Shipment Kit request, analyses ordering, process follow-up, data analysis and data sharing.

VISIT WEBSITE               REGISTER NOW
 
 
 
Nu am gasit nici un produs care se potriveste selectiei.