Siguranța Cumpărăturilor

 • Confidențialitate și Securitate

  Website-ul și serviciile Bio Zyme nu sunt destinate sau concepute pentru persoanele cu vârstă sub 18 ani. Nu suntem de acord cu transmiterea către noi de date și informații ce au legătură cu persoane sub această vârstă.

  Bio Zyme nu va vinde, închiria sau transmite mai departe orice fel de informații personale fără consimtămantul dumneavoastră. Baza principiului nostru de confidențialitate este că orice informație personală furnizată este considerată privată. Nu presupunem că ne acordați permisiunea de a partaja informațiile dumneavoastră personale unor terțe părti care doresc să-și vandă produse sau servicii pe care nu le-ați solicitat. În situația în care pentru a vă putea furniza anumite bunuri sau servicii suntem nevoiți să transmitem datele dumneavoastră personale unor terțe părți vă vom transmite o notificare prealabilă, dumneavoastră având posibilitatea de a renunța la achiziție. Bio Zyme poate fi nevoită să curețe anumite date din sistem din timp în timp, și nu promite să păstreze toate informațiile dincolo de ceea ce este cerut de lege sau de reglementările în vigoare. Pentru mai multe, vă rugăm să citiți Politica de Confidențialitate.

  Bio Zyme ia măsuri comercial rezonabile pentru a se proteja împotriva accesului neautorizat și împotriva pierderii, utilizării necorespunzătoare, divulgării, distrugerii sau modificării datelor personale aplicând protecții fizice, procedurale și electronice adecvate pentru ocrotirea și păstrarea acestora, inclusiv și nu numai:

   • Restricționarea accesului angajaților sau prestatorilor de servicii la datele cu caracter personal aceștia limitându-se doar la informațiile ce-i interesează în mod direct;
   • Aplicarea de politici și proceduri stricte privind manipularea oricăror date;
   • Folosim tehnologii concepute pentru a proteja datele în timpul transmiterii acestora, cum ar fi criptarea SSL (Secure Sockets Layer). Astfel se urmăreste să se asigure că datele ajung intacte la noi și că nimeni altcineva nu le poate citi sau falsifica în timpul transmisiei.

  În cazul în care aveți suspiciuni legate de siguranța contului sau datelor dumneavoastră trebuie să ne contactați imediat.

 • Plăți, Prețuri și Promoții

  Opțiunile de plată online disponibile în prezent sunt limitate, dar, mult mai important, se fac în condiții de sigurantă:

   • Plătile prin card de credit se fac direct printr-un software de criptare SSL pentru a ne asigura că datele dumneavoastră personale sunt transmise în condiții de sigurantă. Cardurile de credit acceptate: Mastercard, Visa, Discover, American Express, carduri online de cadouri Bio Zyme;
   • Transfer Bancar;
   • Plata numerar / ramburs: doar pentru comenzi mai mici de 1000 Lei.