NEB Starter Pack

Incepe anul cu bine. Primeste GRATUIT Starter-Pack-ul NEB !

Pachetul gratuit "free NEB Starter Pack" este disponibil tuturor studentilor inscrisi la masterat, tuturor doctoranzilor, a cercetatorilor incepatori sau confirmati, care lucreaza intr-un laborator de cercetare in care se utilizeaza tehnici de biologie moleculara. Puteti primi un singur pachet "NEB Starter Pack" per solicitant. Oferta e valabila pentru cererile primite pana in 31 01 2020, sau pana la epuizarea stocului. Continutul acestui pachet de lansare poate fi diferit de la o persoana la alta, si de cel prezentat in poza. 

Pentru a primi acest pachet gratuit, trebuie sa va inregistrati ca si client pe pagina NEB, dupa care puteti comanda pachetul cu un simplu e-mail catre "contact@biozyme.ro".

 

CLICK AICI pentru inregistrare.

COMANDA ACUM !

    

 

New Student Starter Pack

Mai multe informatii despre beneficiile programului "New Student Starter Pack" aflati de la specialista si responsabila pentru acest program, Kari Goodwin.
    

Primeste un voucher cu o reducere de -20% pentru prima ta comanda de produse NEB din anul 2020 !

 

Pentru a activa voucherul cu reducerea de -20%, mentionati in comanda dumneavoastra codul "NEB1-20". Vom deduce cei 20% discount din pretul de catalog, afisat pe site-ul Bio Zyme. Discountul de -20% este valabil la comenzi de maximum 5000 Lei fara TVA, si nu poate fi combinat cu alte reduceri sau alte oferte promotionale.

Produsele din categoria NEBNexst si produsele care au un pret special sau sunt deja in promotie sunt excluse din aceasta campanie promotionala.

Voucherul si codul promotional pentru aceasta reducere este valabil pana in data de 31 03 2020.

 

In plus, primesti GRATUIT un NEBCool labbench cooler impreuna cu produsele comandate !

 

Comandand pachetul gratuit "Starter Pack NEB", sunteti implicit de acord si permiteti NEB si Bio Zyme sa conserve si sa proceseze datele dumneavoastra, in acord cu reglementarile GDPR.