Varfuri Robotice

Varfuri Robotice

Robotic tips

Varfurile robotice de la STARLAB sunt fabricate dupa specificatiile originale ale producatorilor pentru a asigura compatibilitatea si o potrivire constanta.

Nu riscati compromiterea timpului si a rezultatelor dumneavoastra utilizand materiale defectoase care au o performanta slaba!

Cu STARLAB, va puteti pune increderea in produse de la o companie care ofera mai mult decat varfuri.

Toate varfurile robotice sunt Certificate fara RNaze, DNaze si ADN.

 

Controlul Calitatii


Robotic tips2

Controlul Calitatii este un factor esential care va ofera libertatea de a va indeparta de statia de lucru automata pentru a acorda atentie altor sarcini. Aveti nevoie de asigurarea ca varfurile nu va vor dezamagii. Varfurile robotice STARLAB sunt testate riguros si minutios.

Fiecare lot de varfuri este supus unei multitudini de teste, de la geometria varfului la cerintele specifice automatizarii, cum ar fi evacuarea curata din capul de manipulare a lichidului. Este necesar ca fiecare lot sa atinga sau sa depaseasca parametrii necesari pentru a va da increderea necesara sa va indepartati de statia de lucru.

Varfurile sunt testate pe echipamentul robotic original in asa fel incat sa nu existe nicio indoiala cu privire la compatibilitatea varfurilor cu echipamentele robotice de la diferitii producatori.

 

Nu este necesara nici o organizare prealabila speciala!

Varfurile robotice STARLAB nu necesita nicio ajustare software si nici un instrument hardware, astfel varfurile sunt un inlocuitor simplu, sigur si de mare performanta.

Vizualizare ca Grilă Listă

Produse 1-20 of 83

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Produse 1-20 of 83

pe pagină
Setați descendent