Stabile la Temperatura Camerei 30 Zile

Solutie unica pentru stabilitatea la temperatura mediului ambient 

Toate enzimele produse de Solis Biodyne au o stabilitate exceptionala la temperatura camerei, datorita unei modificari genetice numita "Stability TAG" (marcher de stabilitate, sub brevet de inventie).

Acest Stability TAG creste durata de viata si stabilitatea enzimelor Solis Biodyne la o gama mult mai mare de temperaturi, fara a compromite activitatea enzimatica a acestora.

Dupa mentinerea acestora timp de o luna la temeratura camerei (testata pana la +35°C), enzimele raman 100% active.

 

Prezenta marcherului de stabilitate Stability TAG nu afecteaza proprietatile proteinelor

Testari efectuate pe diverse proteine carora le-a fost atasat acest marcher de stabilitate au aratat ca ele nu-si modifica activitatea enzimatica sau proprietatile specifice. De exemplu, pluripotenta a fost mentinuta in celulele embrionare Stem (ES cells) in urma unui experiment de gene targeting in care s-a utilizat proteina modificata Stability TAG-hLIF.  Amplificarea ADN utilizand o Taq polimeraza continnand marcherul de stabilitate (Stability TAG-Taq Polymerase) s-a realizat cu aceeasi eficienta si acuratete ca si in cazul amplificarii cu o Taq Polimeraza clasica.

 

Testarea pe un numar mare de proteine

Efectul de stabilizare al marcherului de stabilitate Stability TAG a fost testat pe o gama larga de proteine, printre care diverse Taq polimeraze, hEPO, PCNA, hLIF si Pyrofosfataze.


Reactivi stabili la +35°C
Toate produsele Solid BioDyne au fost testate pentru stabilitatea la +35°C. Enzimele primare FIREPol® and HOT FIREPol® DNA Polymerase nu au prezentat modificari ale performantelor dupa mentinerea lot timp de 4 saptamani la +35°C. De asemenea, nici o schimbare in performanta nu a fost detectata intre Master mixurile qPCR stocat la  -20°C  si Master mixurile de qPCR stocate la  +35°C timp de 4 saptamani.

Vizualizare ca Grilă Listă

Produse 1-20 of 56

Pagină
pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Produse 1-20 of 56

Pagină
pe pagină
Setați descendent