Serviciile Noastre

Oferim o gamă largă de servicii asociate acestui tip de laboratoare: secvențieri de ADN [ampliconi PCR, plasmide, sau genoame întregi (NextGen sequencing)], compararea pattern-ului de metilare al ADN-ului, servicii de analiză a genomului (utilizând platforma ILLUMINA), serviciul de analiză al interacțiilor dintre ADN și proteine (chip-seq), mutageneză, clonare, sinteză de gene « în vitro », sinteză de oligonucleotide (primeri și sonde pentru PCR și qPCR), sinteză de peptide, servicii de expresie și purificare a proteinelor, sinteză și purificare de anticorpi policlonali, servicii de consultanță și asistentă tehnică pentru elaborarea proiectelor de cercetare care necesită kiturile, reactivii, aparatură sau serviciile propuse (în special în domeniile GENOMICS, PROTEOMICS, METHYLOMICS).

Oferim produse și servicii pentru detecția și testarea nivelului de endotoxine firmelor farmaceutice și producătorilor de soluții injectabile, medicamente, consumabile sau alte instrumente și dispozitive medicale.

Un lucru care ne-a preocupat încă de la început a fost să includem în portofoliul nostru numai produse și servicii de înaltă calitate, realizate de companii importante recunoscute pe plan internațional. Acest lucru ne permite să vă oferim o garanție de 100% pentru toate produsele și serviciile furnizate.

Lucrând cu Bio Zyme nu sunteți singuri ci aveți la dispoziție peste 1000 de specialiști din lumea întreagă: suportul tehnic al oricărui producător cu care colaborăm vă este la un click distanță: orice întrebare, problemă sau situație va fi analizată și rezolvată într-un mod profesionist și rapid.


Customized Oligonucleotide Synthesis:

Servicii de sinteză a primerilor pentru PCR și a sondelor utilizate în Real-time qPCR, a fragmentelor de ADN sau ARN cu mărimi cuprinse între 2 și 225 nucleotide, chimii diferite (DNA, RNA, LNA®, 2’O-Me RNA, PNA), peste 300 modificări posbile, cantități nano, micro, mili sau grame, sinteză pentru cercetare sau diagnostic. Pentru a scăpa de birocrație și pentru a putea comanda 7 zile din 7, 24 H/24 primerii și sondele pentru PCR și qPCR, va propunem deschiderea unui “cont de nucleotide”, numit cont Oli&GO™, prin care puteți configura și comanda oligonucleotidele dorite on-line, cu livrare în 2-6 zile în laboratorul dumneavoastră.


Single Read Sequencing Services:

Servicii de secvențiere fragmente scurte de ADN ( max 1300 bp, SANGER SEQUENCING).


Genome Aanalysis Services:

Secvențierea completă a genoamelor și analiza transcriptoamelor (RNA-SEQ) bazată pe tehnologia NEXT GENERATION SEQUENCING (NGS), utilizând platformele Illumina (HiSEQ2500 si MiSEQ) și Pacific Biosciences (PaqBio RS II).


Epigenetic Analysis Services:

Utilizarea celor mai moderne metode (Next Gen Sequencing, NGS)  pentru a investiga profilul de metilare (5-mc) și hydroxymetilare (5-hmC) al ADN-ului din unul sau mai multe genoame în paralel (Genome-wide epigenetic analysis), Chip-SEQ, Small & Regulatory RNAs, RNA-Seq, Mass Spec, Bioinformatică (livrarea rapidă a rezultatelor complet analizate, într-un format “ready to publish”).


Bioinformatic Services:

Diverse servicii de bioinformatică: alinieri de secvențe, asamblarea de novo a noilor gene, analiza SNP-urilor și a re-aranjărilor cromozomiale, adnotarea genoamelor, analiza transcriptoamelor, analiza exomului uman, analiza Chip-seq (a interacțiilor ADN-Proteine), analiza metagenoamelor (comunități microbiene), proiecte customizate, dezvoltate prin colaborarea dintre dumneavoastră și specialiștii noștri în bioinformatică. EFECTUAREA DE TRAININGURI în BIOINFORMATICĂ (CLCbio software).


Microbiomics:

Stabilirea profilului taxonomic microbial, secvențierea microbiomului (ansamblului de microorganisme dintr-un eșantion), analiză bioinformatică customizată (comparații de date și analize statistice), pentru analiza microbiomului uman (provenit în special din materii fecale), al solului, swab-urilor și oricăror eșantioane biologice.


Microbiology Services:

Identificarea bacteriilor și fungilor (utilizând tehnica validată MicroSeq), secvențierea genoamelor microorganismelor și a virușilor, servicii de testare și identificare a micoplasmelor, atât pentru companiile farmaceutice, cât și pentru industria alimentară, agricultura, centre medicale și grupuri de cercetare.


Synthetic Biology Services:

Obținerea de DNA libraries, clonare utilizând tehnica PCR, clonare customizată, servicii de mutageneză, servicii de sinteză customizată de gene.


Genotyping Services:

Analiza variațiilor genetice (genotipare generală), screening-ul mutațiilor punctiforme sau multiple (SNP sau tandem-repeat numbers (VNTR & STR); identificarea liniilor celulare (STR profilling prin DNA fingerprinting, în conformitate cu norma ISO17025); analiza polimorfismelor genelor implicate în comportamentul uman.


Paternity / Maternity Testing:

Testarea afilierii pe linie paternă / maternă via DNA (STR) profiling, prin compararea a 16 loci de la tatăl, sau mama presupusă a copilului, în conformitate cu norma ISO 17025.


Forensics:

Determinarea rapidă și de înaltă calitate a profilelor de ADN din diferite eșantioane biologice.


Custom Polyclonal Antibody Synthesis:

Producția customizată de anticorpi policlonali.


Custom Peptide Synthesis:

Sinteză customizată de peptide sau colecții de peptide (peptide libraries), numeroase modificări, scale de sinteză și purități posibile.


Recombinant Protein Production:

Sinteza in vitro a proteinelor, utilizând sisteme brevetate acelulare, PUREfrex™, pornind de la componente ultrapure. Aceste sisteme sunt capabile de a genera în câteva ore proteina de interes pentru dumneavoastră (ex: 150 µg DHFR /mL).


Protein Labeling and Analysis:

Servicii de marcare a anticorpilor primari sau secundari, a proteinelor și peptidelor cu diferite molecule pentru utilizarea ulterioară în colorari imunofluorescente, hibridizare în situ, citometrie în flux și alte aplicații biologice.