La Cell Signaling Technology (CST), înțelegem că nu există un singur test care să poată determina validitatea unui anticorp. Confirmarea faptului că un reactiv biologic pentru diagnostic imunologic este suficient de specific și sensibil depinde de aplicația și protocolul utilizat, de tipul și calitatea probei analizate și de proprietățile biofizice inerente ale anticorpului în sine.
CST garantează că anticorpii oferiți sunt potriviți scopului prin adaptarea cu atenție a combinației de strategii de validare aplicate fiecărui produs. Acest lucru înseamnă personalizarea procesului nostru de validare în funcție de rolul biologic al țintei, luând în același timp în considerare cerințele de sensibilitate ale testului ulterior, disponibilitatea modelelor de testare adecvate și relevanța fiecărei metode pentru investigarea țintei.
Cumpărați 2 anticorpi în volum standard S (100 µl)  sau  L (300-400 µl) si primiți gratuit un anticorp în volum T (trial-size, 20 µl). 

                   Promoție valabilă în perioada 13 mai - 12 iulie 2024
Explorați portofoliul de anticorpi CST
Atunci când faceți comanda, nu uitați să folosiți codul promoțional EUB2GT24!
*Terms and Conditions: Offer applies to the purchase of two (2) or more primary antibodies, of which for 2 small (S- 100μl) or large (L- 300μl/400μl) products purchased in the same order, one (1) prefilled trial size (T – 20μl) antibody product is free for eligible locations. Eligible locations: Croatia, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Greece, Hungary, Republic of Ireland, Israel, Northern Ireland, Norway, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey. No cash or cash equivalent and cannot be sold or otherwise bartered. No substitutions. Offer valid on new catalog orders only, restrictions apply. Offer may not be applied to existing, pending or prior orders, ineligible items, taxes, or shipping and handling charges. Returns of any portion of the purchase will require equal forfeiture of offer or amount equal to offer. Promotion code: EUB2GT24 must be referenced when placing an order. All other products/services including but not limited to PTMScan® Services, Antibody Duets, kits, "BSA and Azide Free" antibodies, SignalStarTM Multiplex IHC products, and custom orders are excluded. Can not be combined with any other promotions or discounts. Void if copied or transferred, where prohibited by law or otherwise restricted. Offer Expires: July 12th, 2024. Cell Signaling Technology (together with its subsidiaries, “CST”) retains the right to modify or stop the promotion at any time without notice.
Înființată în 1987, Biowest este liderul european în producția de seruri de origine animală, oferind cea mai largă gamă de seruri și medii pentru culturi celulare disponibile pe piață. Sistemul de integrare verticală al Biowest asigură certificarea originii și trasabilitatea completă a serurilor. Fiecare lot fabricat este controlat în mod riguros: începând cu colectarea serului, tratarea și producția acestuia, până la ambalarea finală în spațiile noastre. Biowest analizează, clasifică și testează produsele înainte de a le expedia clienților din întreaga lume, iar fiecare lot este livrat cu un certificat de analiză. Toate loturile de FBS sunt testate pentru determinarea nivelului de endotoxine și micoplasma, virusurilor specifice (BVD), conținutului de hemoglobină și proteine totale, precum și a performanței pentru culturi celulare.
                                                *în limita stocului disponibil
Descoperiți colecția de seruri Biowest

Pentru a ne exprima recunoștința pentru că faceți parte din călătoria de 30 de ani a Zymo Research, suntem încântați să vă oferim o promoție specială la kiturile ZymoPURE, pentru extracția ADN-ului plasmidic.

Din 1 aprilie până în 30 iunie 2024

20% reducere la produsele  ZymoPURE
Pentru comenzi vă rugăm să folosiți codul promo "ZYMO24-20"
Kiturile ZymoPURE Plasmid sunt cele mai rapide și mai simple kituri disponibile pentru a izola eficient ADN plasmidic de calitate din E. coli (până la 3 mg în 16 minute). Aceste kituri dispun de tehnologia avansată de purificare ZymoPURE, care include un sistem de liză alcalină modificată și o chimie de legare patentată, permițând recuperarea ADN-ului plasmidic foarte concentrat (până la 6 µg/µl) direct de pe o coloană de centrifugare cu ajutorul microcentrifugei.
 
În locul coloanelor de curgere gravitațională care necesită mult timp și care se regăsesc în kiturile convenționale, aceste kituri utilizează filtrarea în vid și tehnologia de legare a ADN pentru procesarea rapidă a probelor. Astfel, purificarea ADN-ului plasmidic de calitate este de până la 9 ori mai rapidă decât metodele tradiționale iar ADN-ul plasmidic eluat este gata pentru utilizare imediată, fără a fi necesară precipitarea cu alcool. Kiturile de purificare a ADN-ului plasmidic conțin tampoane colorate care permit vizualizarea și identificarea fără erori a lizei și neutralizării complete a celulelor bacteriene. Regimul de spălare al acestor kituri a fost optimizat pentru a se asigura că ADN-ul eluat este lipsit de endotoxine, sare, proteine și ARN, rezultând plasmide adecvate pentru aplicații sensibile, inclusiv transfecția, editarea genelor, producția de vectori virali recombinanți, PCR și secvențierea. 
Lista de prețuri ZymoResearch

20% reducere la kiturile Direct-zol™

Din 1 aprilie până în 30 iunie 2024

Kituri Direct-zol™ RNA
(Probe în TRIzol®: celule, țesuturi, fluide biologice)

  • Manipulare ușoară: Fără etape de separare a fazelor sau de precipitare.
  • Pregătit pentru NGS: ARN ultra-pur, fără transfer de fenol. Fără contaminare cu ADN (DNază I inclusă).
  • Fără bias: Recuperare completă a ARN-ului fără pierderi de miARN.
Explorați kiturile Zymo pentru ARN

20% reducere la kiturile Quick-RNA™

Din 1 aprilie până în 30 iunie 2024

Kiturile Quick-RNA™

(celule, țesuturi, fluide biologice)
  • Gamă largă: Extrageți ARN total (inclusiv ARN mic/micro ARN) din orice probă.
  • Pregătit pentru NGS: ARN-ul este pregătit pentru toate aplicațiile, inclusiv pentru secvențierea Next-gen, RT-qPCR, hibridizare etc.
  • Fără ADN: Coloană de eliminare a ADN genomic și DNază I incluse.
Descoperiți mai multe despre kiturile Zymo Quick-RNA

Înființată la mijlocul anilor '70 ca un colectiv de oameni de știință care s-au angajat să dezvolte produse inovatoare pentru industria științelor vieții, New England Biolabs este mândră să fie lider mondial în descoperirea și producția de enzime pentru aplicații de biologie moleculară.

New England Biolabs - sărbătorim 50 de ani de pasiune pentru știință.

NEB oferă cea mai mare selecție de enzime recombinante și native pentru cercetarea genomică. În timp ce enzimele de restricție rămân parte din portofoliul nostru principal de produse, catalogul nostru în continuă extindere include, de asemenea, produse legate de PCR, expresia genelor, pregătirea probelor pentru secvențierea de generație următoare, biologia sintetică, glicobiologia, epigenetica și analiza ARN. În plus, ne concentrăm, pe consolidarea alianțelor care permit noilor tehnologii să ajungă în sectoare cheie ale pieței, inclusiv dezvoltarea diagnosticelor moleculare și a vaccinurilor pe bază de acizi nucleici.

Sărbătoriți alături de noi Jubileul de Aur al NEB !


Fiți atenți la biletele de tombolă gratuite și câștigați*!

Pentru a sărbători aniversarea de aur, suntem încântați să introducem promoția cu cod QR "Fluturele de aur". Aceasta este șansa ta de a lua parte la o aventură unică și interesantă! Oferim bilete de tombolă gratuite (boxcards) cu coduri QR/coduri promoționale unice și unice, care deschid ușa către o lume de premii!

Cum funcționează:
Între 1 aprilie și 30 iunie 2024, aveți o multitudine de opțiuni pentru a primi biletele de tombolă. Le puteți solicita de la distribuitorul sau vânzătorul dvs. local, pot fi inserate în transportul dvs., incluse în broșurile NEB solicitate sau le puteți obține la târguri comerciale, inclusiv la evenimentele din cadrul turneului mondial cu 50 de opriri al NEB.
Nu trebuie decât să fiți atenți la biletele de tombolă, să scanați codul QR și să aflați dacă sunteți unul dintre norocoșii câștigători!

Aflați mai multe detalii

Din 1 aprilie până în 30 iunie 2024
New England Biolabs rulează campania "3 for 2" pentru enzime de restricție.

În timpul campaniei, clienții care comandă 3 enzime de restricție din catalogul NEB vor primi una dintre enzime gratuit (*produsul gratuit este cel cu pretul cel mai mic).
 
Pentru comenzi vă rugăm să folosiți codul promo "3 for 2"

 

Lista de prețuri NEB 2024
Performanța și calitatea de neegalat a enzimelor de restricție NEB  
- Cea mai mare selecție de enzime de restricție la nivel global - Alegeți din 265 de enzime NEB
- Cea mai mare selecție de enzime de tip IIS pentru clonare (asamblare) Golden Gate
- Digestii duble facile: 210 enzime sunt active 100 % într-un singur tampon rCutSmart fără BSA
- Albumină recombinantă (fără origine animală) în toate tampoanele de reacție și în majoritatea tampoanelor de stocare (în funcție de produs), ceea ce face ca enzimele NEB să fie alegerea BSA-free!
- Nu este necesară schimbarea tamponului după digestie, deoarece multe enzime modificatoare, inclusiv T4 DNA Ligaza, sunt, de asemenea, 100% active în tamponul rCutSmart
- Activitate "star" redusă dramatic cu enzimele de înaltă fidelitate (HF)
- Digestii opționale de 5-15 minute Time-Saver cu peste 180 de enzime
- Colorant de încărcare violet gratuit pentru geluri de agaroză inclus (în funcție de produs)
Aflați mai multe despre enzimele de restricție de la NEB
How can we help your project today?
Experience our exceptional Scientist-to-Scientist Support!

Call Us:    +40722433152

Email Us:  contact@biozyme.ro

Facebook
Biozyme
LinkedIn
Copyright © 2017 S.C. Bio Zyme S.R.L., Toate drepturile rezervate.

Adresa noastra de email:
contact@biozyme.ro

Nu vrei sa mai primesti mesaje de la Biozyme?
Pentru dezabonare click aici