Înființată la mijlocul anilor '70 ca un colectiv de oameni de știință care s-au angajat să dezvolte produse inovatoare pentru industria științelor vieții, New England Biolabs este mândră să fie lider mondial în descoperirea și producția de enzime pentru aplicații de biologie moleculară.

New England Biolabs - sărbătorim 50 de ani de pasiune pentru știință

Creată de oameni de știință pentru oameni de știință, NEB acordă prioritate avansării științei, protecției mediului și contribuirii la bunăstarea lumii din jurul nostru în tot ceea ce facem. De la înființarea noastră în 1974, ne-am păstrat angajamentul de a dezvolta produse inovatoare și de înaltă calitate, care nu numai că potențează cercetarea dumneavoastră, ci și pe a noastră. Profiturile noastre au finanțat întotdeauna un program de cercetare extins, pe care îl considerăm esențial pentru a rămâne în legătură cu clienții noștri și pentru a contribui la realizarea de progrese științifice. De la principiile noastre fondatoare până la cultura noastră corporativă unică, filozofia NEB poate fi distilată în trei valori de bază: pasiune, modestie și autenticitate.

NEB oferă cea mai mare selecție de enzime recombinante și native pentru cercetarea genomică. În timp ce enzimele de restricție rămân parte din portofoliul nostru principal de produse, catalogul nostru în continuă extindere include, de asemenea, produse legate de PCR, expresia genelor, pregătirea probelor pentru secvențierea de generație următoare, biologia sintetică, glicobiologia, epigenetica și analiza ARN. În plus, ne concentrăm, pe consolidarea alianțelor care permit noilor tehnologii să ajungă în sectoare cheie ale pieței, inclusiv dezvoltarea diagnosticelor moleculare și a vaccinurilor pe bază de acizi nucleici.

În timp ce reflectăm asupra ultimilor 50 de ani și privim spre viitor, suntem încântați să vă sprijinim cercetarea și să vă ajutăm să abordați provocările complexe cu care se confruntă lumea de astăzi. Sperăm că, lucrând împreună, putem modela știința de mâine.

Haideți să sărbătorim împreună 50 de ani!

Sărbătoriți alături de noi Jubileul de Aur al NEB !


Fiți atenți la biletele de tombolă gratuite și câștigați*!

Pentru a sărbători aniversarea de aur, suntem încântați să introducem promoția cu cod QR "Fluturele de aur". Aceasta este șansa ta de a lua parte la o aventură unică și interesantă! Oferim bilete de tombolă gratuite (boxcards) cu coduri QR/coduri promoționale unice și unice, care deschid ușa către o lume de premii!

Cum funcționează:
Între 1 aprilie și 30 iunie 2024, aveți o multitudine de opțiuni pentru a primi biletele de tombolă. Le puteți solicita de la distribuitorul sau vânzătorul dvs. local, pot fi inserate în transportul dvs., incluse în broșurile NEB solicitate sau le puteți obține la târguri comerciale, inclusiv la evenimentele din cadrul turneului mondial cu 50 de opriri al NEB.
Nu trebuie decât să fiți atenți la biletele de tombolă, să scanați codul QR și să aflați dacă sunteți unul dintre norocoșii câștigători!

Extragerea premiilor include**:
Pentru pasionații de jucării: Fiți creativi cu seturile noastre de construcție de cărămizi "Lego" bazate pe laborator - perfecte pentru cei cu suflet tânăr.
Susținătorii vieții sălbatice: Îmbrățișează un animal de pluș de pluș și vom susține WWF.
Pentru laborator/birou: Îmbunătățiți-vă laboratorul/biroul cu echipamentul nostru personalizat, care include NEBTimer, suport pentru microcentrifugă, flotor pentru baie de apă și multe altele.


* Această campanie este limitată la anumite țări și nu este valabilă în cazul în care tombolele și extragerile de premii sunt interzise sau restricționate de legile federale, de stat, provinciale sau locale sau de reglementările sau ghidurile autorităților/instituțiilor/angajatorilor. Orice recurs legal este exclus. Vă rugăm să contactați distribuitorul dvs. local (www.neb.com/international-support) pentru a afla despre disponibilitatea acestuia în regiunea dvs.
** Valoarea premiilor este sub 30 €. Premiile pot suferi modificări. Pentru termenii și condițiile complete, vă rugăm să vizitați www.neb-online.eu/GoldenJubilee

Aflați mai multe detalii

Din 1 aprilie până în 30 iunie 2024
New England Biolabs rulează campania "3 for 2" pentru enzime de restricție.

În timpul campaniei, clienții care comandă 3 enzime de restricție din catalogul NEB vor primi una dintre enzime gratuit (*produsul gratuit este cel cu pretul cel mai mic).
 
Pentru comenzi vă rugăm să folosiți codul promo "3 for 2"

 

Lista de prețuri NEB 2024
Performanța și calitatea de neegalat a enzimelor de restricție NEB  

În 1974, NEB a fost prima companie care a oferit enzime de restricție în comerț. De la început, NEB a modelat biologia moleculară modernă, precum și progresul științific, furnizând cea mai mare selecție de enzime de restricție comunității științifice. Încă de atunci, NEB oferă produse de cea mai înaltă calitate, cu performanțe de neegalat și extrem de ușor de utilizat.
În prezent, enzimele de restricție NEB sunt utilizate în multe aplicații diferite, inclusiv clonarea tradițională și asamblările moderne Golden Gate, în ddPCR (digital droplet PCR), capturarea conformației cromatinei și cartografierea optică. 
Ori de câte ori aveți nevoie de enzime de restricție, apelați la alegerea înțeleaptă - NEB!
- Cea mai mare selecție de enzime de restricție la nivel global - Alegeți din 265 de enzime NEB
- Cea mai mare selecție de enzime de tip IIS pentru clonare (asamblare) Golden Gate
- Digestii duble facile: 210 enzime sunt active 100 % într-un singur tampon rCutSmart fără BSA
- Albumină recombinantă (fără origine animală) în toate tampoanele de reacție și în majoritatea tampoanelor de stocare (în funcție de produs), ceea ce face ca enzimele NEB să fie alegerea BSA-free!
- Nu este necesară schimbarea tamponului după digestie, deoarece multe enzime modificatoare, inclusiv T4 DNA Ligaza, sunt, de asemenea, 100% active în tamponul rCutSmart
- Activitate "star" redusă dramatic cu enzimele de înaltă fidelitate (HF)
- Digestii opționale de 5-15 minute Time-Saver cu peste 180 de enzime
- Colorant de încărcare violet gratuit pentru geluri de agaroză inclus (în funcție de produs)
Aflați mai multe despre enzimele de restricție de la NEB
NEBuilder HiFi DNA Assembly
NEBuilder HiFi DNA Assembly permite îmbinarea fără erori a fragmentelor de ADN, chiar și a celor cu nepotriviri la capetele 5´ și 3´. Disponibil cu și fără E. coli competente, acest kit flexibil permite clonarea simplă și rapidă, utilizând o nouă polimerază brevetată, de înaltă fidelitate. Aflați de ce NEBuilder HiFi este următoarea generație de asamblare și clonare a ADN-ului.
  • Profitați de o clonare simplă și rapidă, fără întreruperi, în doar 15 minute.
  • Folosiți un singur sistem atât pentru clonarea de "dimensiuni standard", cât și pentru produse mai mari de asamblare a genelor, până la 12 fragmente.
  • ADN-ul poate fi utilizat imediat pentru transformare sau ca matriță pentru PCR sau RCA.
  • Se adaptează cu ușurință pentru multiple manipulări ale ADN-ului, inclusiv mutageneza situs-direcționată.
  • Nu există taxe de licență de la NEB pentru produsele NEBuilder.
Soluțiile NEBuilder
Asamblarea Golden Gate este o tehnică de asamblare moleculară a ADN-ului care utilizează digestia simultană cu enzime de restricție de tip II (care clivează în afara secvenței lor de recunoaștere non-palindromică) și ligarea cu o ADN ligază pentru a permite asamblarea ordonată și fără întreruperi a mai multor fragmente. 
  • Asamblați mai multe fragmente (2-50+) în ordine, într-o singură reacție.
  • Efectuați clonarea unui singur insert în doar 5 minute, utilizând protocoalele noastre rapide.
  • Utilizați cu o gamă largă de dimensiuni de fragmente (de la <100 bp la >15 kb).
  • Experimentați o eficiență ridicată, chiar și în cazul regiunilor cu conținut ridicat de GC și al zonelor cu repetiții.
  • Clonați fără cusur, fără cicatrici rămase după asamblare.
  • Generați biblioteci cu eficiență ridicată.
 
Creați-vă propriile amorse cu NEBridge® Golden Gate Assembly Tool
Celulele competente NEB
Portofoliul în creștere de celule competente de la NEB include mai multe tulpini populare pentru clonare și expresie de proteine, pe lângă tulpinile cu proprietăți unice, inclusiv creștere rapidă a coloniilor, controlul strict al expresiei și formarea de legături disulfidice.
Tulpinile noastre de clonare includ derivate ale tulpinilor standard din industrie, DH5α™ și DH10B™. NEB Turbo este unică la NEB și produce colonii vizibile după numai 6,5 ore de creștere. Tulpina dam-/dcm- de la NEB permite creșterea plasmidelor fără metilare Dam și Dcm. Se recomandă NEB Stable în cele mai dificile experimente de clonare. 
Toate celulele noastre sunt testate extensiv pentru rezistența la fagi, rezistența și sensibilitatea la antibiotice, screeningul albastru/alb și eficiența transformării. Sunt furnizate protocoale de transformare și electroporare de înaltă eficiență, în 5 minute, atunci când este cazul.

Avantaje
-Eficiență ridicată a transformării.
-Compatibile cu NEBuilder HiFi DNA Assembly și Gibson Assembly, precum și cu reacțiile de ligare.
-Tulpini disponibile, de asemenea, pentru clonarea genelor toxice.
-Tulpinile nu conțin produse de origine animală și sunt rezistente la fagii T1.
-Mediul și plasmidul de control sunt incluse.
Alegeți dintr-o varietate de formate convenabile.
-Sunt disponibile formate în vrac și ambalaje personalizate.

Beneficiile unei eficiențe mari de transformare

Eficiența transformării a fost comparată folosind protocoalele recomandate de producători. Valorile prezentate reprezintă media experimentelor în trei exemplare.

Avantajele prețului redus per transformare

Eficiența transformării a fost comparată folosind protocoalele recomandate de producători. Valorile prezentate reprezintă media experimentelor în trei exemplare.

Portofoliul de celule competente NEB
Pe lângă cea de-a 50-a aniversare a NEB, sărbătorim și 15 ani de NEBNext!

Uneori este nevoie de viteză pentru a vă diferenția de ceilalți. Kiturile  NEBNext UltraExpress DNA, FS DNA și RNA Library Prep au fost optimizate pentru viteză, oferind în același timp randamentele ridicate și calitatea înaltă pe care ați ajuns să vă bazați. Fiecare kit are un protocol cu o singură condiție, cu o concentrație fixă de adaptor universal și un număr fix de cicluri PCR, pentru o simplificare maximă. Cu mai puține etape de flux de lucru și de curățare și volume de transfer prietenoase cu automatizarea, kiturile au fost construite pentru a fi ușor de utilizat și compatibile cu automatizarea. În același timp se vor reduce deșeurile de consumabile și costurile asociate, ceea ce face ca experimetele dumneavoastră să fie mai ecologice și mai economice.
Avantaje
- Fluxuri de lucru mai rapide:
  • Pregătirea bibliotecilor de ADN și FS ADN:< 2 ore
  • Pregătirea bibliotecilor de ARN: 3 ore(sau 3:30 ore și 5 ore atunci când se include îmbogățirea poli(A) sau fragmentarea ARNr, respectiv)
- Mai puțini pași și mai puține deșeuri
- Gamă largă de input:
  • ADN: 10 - 200 ng ADN (forfecare mecanică)
  • ADN FS: 10 - 200 ng ADN (intact)
  • ARN: 25 - 250 ng ARN (total)
- Un singur protocol pentru toate intrările
- Compatibilitate cu automatizarea
Faceți o alegere mai avantajoasă și migrați la Monarch
Kiturile de purificare a acizilor nucleici Monarch permit recuperarea ADN și ARN pur și intact în câteva minute cu protocoalele noastre rapide și ușor de utilizat și sisteme tampon optimizate.
Kiturile Monarch sunt indicate pentru  izolarea acizilor nucleici din probe biologice, purificarea ADN și ARN din reacții enzimatice, extragerea fragmentelor de ADN din geluri sau purificarea plasmidelor.
Cu gândul la sustenabilitate, ori de câte ori este posibil, kiturile și componentele sunt fabricate cu mult mai puțin plastic și sunt ambalate cu ambalaje reciclabile, provenite din surse responsabile, iar plasticul recuperat în timpul fabricării coloanelor Monarch este utilizat pentru fabricarea altor produse NEB pe bază de plastic.

Produs recomandat : Kituri de purificare Monarch RNA  
Kiturile Monarch RNA Cleanup oferă o soluție rapidă și simplă pe bază de coloană de siliciu pentru curățarea și concentrarea ARN-ului după orice reacție enzimatică (inclusiv transcriere in vitro, tratament cu DNază I, capping și etichetare) și alte metode de purificare, cum ar fi extracția cu fenol/cloroform. Kiturile Monarch RNA Cleanup sunt disponibile în 3 capacități de legare diferite: 10 μg (NEB #T2030), 50 μg (NEB #T2040) și 500 μg (NEB #T2050). Fiecare kit conține coloane unice, toate concepute pentru a preveni retenția tamponului și pentru a asigura că nu se transferă contaminanți, permițând eluția de volum redus a ARN-ului de înaltă puritate.
Kitul Monarch RNA Cleanup (500 µg) este potrivit pentru curățarea unor cantități mari (>250 µg) de ARN din reacții de transcriere in vitro.

A. Transcripturi RNA de diferite dimensiuni (0,6-8 kb) au fost sintetizate cu ajutorul kitului HiScribe T7 Quick High Yield RNA Synthesis (NEB #E2050). 40 µl din fiecare reacție de transcriere in vitro (IVT) au fost curățați cu ajutorul kitului Monarch RNA Cleanup(500 µg) (NEB #T2050). Concentrația de ARN a fost calculată din A260, măsurată cu ajutorul unui spectrofotometru Nanodrop și a variat între 268-425 µg de ARN per reacție IVT B. Integritatea ARN a fost evaluată pe un gel de 1% agaroză-TBE colorat cu SYBR Gold.

Mai multe despre Monarch®
How can we help your project today?
Experience our exceptional Scientist-to-Scientist Support!

Call Us:    +40722433152

Email Us:  contact@biozyme.ro

Facebook
Biozyme
LinkedIn
Copyright © 2017 S.C. Bio Zyme S.R.L., Toate drepturile rezervate.

Adresa noastra de email:
contact@biozyme.ro

Nu vrei sa mai primesti mesaje de la Biozyme?
Pentru dezabonare click aici