Serviciul Clienți

 • Transport și Livrări

  Datele de livrare estimate sunt oferite clienților prin intermediul unui email de confirmare odată ce comanda a fost plasată. Veți mai primi un email de la noi în momentul în care se face expedierea produsului și încă unul în momentul în care marfa a fost livrată pentru a ne asigura că aceasta a fost transportată, manipulată și predată în mod corespunzător. Timpul de livrare variază în funcție de disponibilitatea produsului și de metoda de transport. Pentru orice probleme vă rugăm să consultați email-ul prin care s-a confirmat comanda iar în cazul în care acele informații nu vă sunt suficiențe vă rugăm să ne apelați cu încredere prin serviciul clienți. Bio Zyme lucrează din greu pentru a vă asigura produse de calitate expediate și livrate într-un timp util. Apreciem afacerea dumneavoastră și asteptăm cu nerăbdare să vă onorăm comenzile.

  Cu o valoare a comenzii de minim 1000 lei transportul este gratuit. Această ofertă este valabilă numai pentru transportul de tip “standard”, terestru, în România. Oferta nu este valabilă pentru produsele care necesită condiții speciale de transport și sunt clasificate drept "mărfuri periculoase".

  Mărfurile periculoase includ, dar nu se limitează la: materiale ce necesită temperaturi de stocare și transport speciale, materiale ce sunt inflamabile, combustibile, corozive, reactive, oxidante, toxice, radioactive, infecțioase, inclusiv spray-uri. Gheața carbonica este de asemenea inclusă în această categorie.

  În acest moment nu facem livrări pentru toate produsele pe care le vindem în România și în alte tări. Bio Zyme poate totuși furniza servicii de transport și în alte țări dar doar pentru anumite mărfuri si bunuri și după ce a fost acceptată ofertă noastră de preț și plata a fost înregistrată. Pentru mai multe informații despre achiziționarea produselor noastre în alte tări decât România, vă rugăm să verificați aici lista partenerilor și colaboratorilor noștri.

 • Confidențialitate și Securitate

  Website-ul și serviciile Bio Zyme nu sunt destinate sau concepute pentru persoanele cu vârstă sub 18 ani. Nu suntem de acord cu transmiterea către noi de date și informații ce au legătură cu persoane sub această vârstă.

  Bio Zyme nu va vinde, închiria sau transmite mai departe orice fel de informații personale fără consimtămantul dumneavoastră. Baza principiului nostru de confidențialitate este că orice informație personală furnizată este considerată privată. Nu presupunem că ne acordați permisiunea de a partaja informațiile dumneavoastră personale unor terțe părti care doresc să-și vandă produse sau servicii pe care nu le-ați solicitat. În situația în care pentru a vă putea furniza anumite bunuri sau servicii suntem nevoiți să transmitem datele dumneavoastră personale unor terțe părți vă vom transmite o notificare prealabilă, dumneavoastră având posibilitatea de a renunța la achiziție. Bio Zyme poate fi nevoită să curețe anumite date din sistem din timp în timp, și nu promite să păstreze toate informațiile dincolo de ceea ce este cerut de lege sau de reglementările în vigoare. Pentru mai multe, vă rugăm să citiți Politica de Confidențialitate.

  Bio Zyme ia măsuri comercial rezonabile pentru a se proteja împotriva accesului neautorizat și împotriva pierderii, utilizării necorespunzătoare, divulgării, distrugerii sau modificării datelor personale aplicând protecții fizice, procedurale și electronice adecvate pentru ocrotirea și păstrarea acestora, inclusiv și nu numai:

   • Restricționarea accesului angajaților sau prestatorilor de servicii la datele cu caracter personal aceștia limitându-se doar la informațiile ce-i interesează în mod direct;
   • Aplicarea de politici și proceduri stricte privind manipularea oricăror date;
   • Folosim tehnologii concepute pentru a proteja datele în timpul transmiterii acestora, cum ar fi criptarea SSL (Secure Sockets Layer). Astfel se urmăreste să se asigure că datele ajung intacte la noi și că nimeni altcineva nu le poate citi sau falsifica în timpul transmisiei.

  În cazul în care aveți suspiciuni legate de siguranța contului sau datelor dumneavoastră trebuie să ne contactați imediat.

 • Retur și Schimb

  Sperăm sunteți mulțumit cu fiecare achiziție Bio Zyme făcută. Credem cu tărie în produsele noastre și în calitatea acestora. Dar dacă totuși aveți nemulțumiri vă rugăm să ne contactați pentru rezolvarea cât mai rapidă a problemei. Totodată, experții noștri vă stau la dispoziție, gata să vă răspundă, în cazul în care există o întrebare cu privire la utilizarea sau funcționalitatea unui anumit produs. 

  Oferim garanție de satisfacție la toate produsele noastre în următoarele condiții:

   • Ne contactați în termen de 14 zile de la primirea produsului (produselor)
   • Când le primim înapoi ele sunt nefolosite și în ambalajul original
   • Responsabilitatea pentru costurile taxelor de retur vă aparține. Restituirea sumelor se face în contul din care ați făcut plata.

  Vă rugăm să urmați pașii de mai jos pentru returnarea unui produs către Bio Zyme:

  • Obțineți formularul de retur sau schimb prin trimiterea unui email către echipa noastră de asistentă clienți la adresa contact@biozyme.ro;
  • Trimiteți produsele pentru retur sau schimb înapoi la noi: S.C. BIO ZYME S.R.L., 31A George Valentin Bibescu, Cluj-Napoca, Cluj 400365, România. Pachetul trebuie să conțină: formularul completat și produsul (produsele) în ambalajul lor original (vă rugăm să le ambalați în siguranță); 
  • Prelucrarea restituirii sau înlocuirii: Ne străduim să procesăm solicitarea dumneavoastră cât mai repede posibil dar cu toate acestea în timpul perioadelor aglomerate, vă rugăm să permiteți un maxim de 7 zile lucrătoare. Dacă returnați un produs defect în termen de maxim 14 de zile de la primirea acestuia, taxele poștale vă vor fi returnate în termen de până la 14 zile.
 • Comenzi

  Comenzile online pot fi plasate în orice moment prin serverul nostru securizat iar procesarea acestora se face în felul următor:

  • Comenzile sunt procesate și expediate numai în zilele lucrătoare (de luni pană vineri, cu excepția sărbătorilor);
  • Comenzile plasate în timpul sărbătorilor legale sau în weekend vor fi procesate în prima zi lucrătoare;

  În acest moment nu facem livrări pentru toate produsele pe care le vindem în România și în alte tări. Bio Zyme poate totuși furniza servicii de transport și în alte țări dar doar pentru anumite mărfuri si bunuri și după ce a fost acceptată ofertă noastră de preț și plata a fost înregistrată. Pentru mai multe informații despre achiziționarea produselor noastre în alte tări decât România, vă rugăm să verificați aici lista partenerilor și colaboratorilor noștri.

 • Plăți, Prețuri și Promoții

  Opțiunile de plată online disponibile în prezent sunt limitate, dar, mult mai important, se fac în condiții de sigurantă:

   • Plătile prin card de credit se fac direct printr-un software de criptare SSL pentru a ne asigura că datele dumneavoastră personale sunt transmise în condiții de sigurantă. Cardurile de credit acceptate: Mastercard, Visa, Discover, American Express, carduri online de cadouri Bio Zyme;
   • Transfer Bancar;
   • Plata numerar / ramburs: doar pentru comenzi mai mici de 1000 Lei.

  La Bio Zyme ne-am angajat să vă oferim cele mai bune prețuri posibile. Ne simțim bine în competiție iar dacă găsiti vreodată un produs în oferta noastră, disponibil la un preț mai scăzut la un distribuitor similar, vă rugăm să ne contactați pentru a plasa comanda. Sunt excluse din această ofertă tarifele de la licitații sau promoții cu discount alte retailerilor, oferte de transport și oferte de carduri cadou. Muncim din greu pentru a asigura acuratețea prețurilor. În ciuda eforturilor noastre, se poat strecura erori de afișare a prețurilor. În cazul în care prețul unui produs este mai mare decât prețul afișat, vom anula comanda și vă vom notfica în acest sens.

  Ocazional, putem organiza tombole, concursuri, și alte evenimente cu caracter publicitar (general denumite promoții) ce pot necesita înregistrarea pe website-ul nostru și implicit transmiterea anumitor informații cu caracter personal. Prin participarea la o promoție, sunteți de acord cu regulile ce guvernează acea promoție, inclusiv să permiteți organizatorului promoției folosirea numelui, vocii și / sau imaginii în cadrul campaniei de publicitate sau de marketing asociate. Dacă alegeți să vă înscrieți la o promoție, informații personale pot fi făcute publice sau dezvăluite unor terți.

 • Vizualizarea Comenzilor

  Faceți clic pe pictograma “cos de cumpărături” pentru a vizualiza lista elementelor selectate pentru achiziție, cantitătile din fiecare, precum și costul fiecărui produs în parte. Tot aici puteți elimina anumite produse sau modifica cantitățile comandate înainte de a transmite comanda spre procesare.

 • Beneficiile Înregistrării pe Website

  Prin înregistrarea pe website-ul nostru, puteți profita de oferte exclusive de cumpărături, lansări de produse noi, programe speciale, cadouri și multe altele. Pentru a vă înregistra și crea profilul dumneavoastră de membru faceți click aici.