Culturi Celulare si Transfecție

Culturi Celulare și Transfecție

 

Mediile clasice sunt o versiune de medii lichide utilizate pentru a furniza nutrientii necesari cresterii celulare, cand sunt suplimentate cu ser animal sau uman.  

Lonza ofera o varietate de medii clasice care sunt produse sub un control strict, pentru a furniza o calitate inalita si constanta, in fiecare lot. Produsele chimice utilizate ca materie prima in producerea mediilor lichide sunt achizitionate doar de la furnizori agreati. Fiecare lot produs trebuie sa indeplineasca specificatii tehnice foarte stricte pentru a trece de controlul de calitate si a putea fi eliberat catre utilizatori.  

Oferta Lonza pentru mediile clasice include urmatoarele medii: 

DMEM - Disponibil cu concentratii mari sau mici de glucoza, pentru a putea cultiva usor o mare varietate de celule mamaliene. 

MEM - Tot pentru celulele mamaliene, aceste medii sunt disponibile cu solutii saline echilibrate dupa formularile Hank si Earle. 

RPMI - Utilizat in principal pentru cresterea celulelor hematopoetice, Lonza ofera o gama larga de formulari pentru cresterea culturilor celulare mamaliene si a testelor de micologie. 

IMDM - Utilizat pe scara larga pentru cultura tipurilor celulare cu crestere rapida. 

Insect Media - Formulari variate, utilizate in cultivarea si cresterea celulelor de insecte.

Formulele de preparare a mediilor Lonza sunt cele recomandate de Asociatia de Culturi Tisulare (Tissue Culture Association). Pentru a consulta compozitia exacta si modul de utilizare, va rugam sa consultati likurile din paginile produselor. Pentru intrebari aditionale despre mediile clasice, va rugam sa contactati specialistii Lonza din departamentul Scientific Support.

 

 

 
Vizualizare ca Grilă Listă

Produse 1-20 of 2027

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Produse 1-20 of 2027

pe pagină
Setați descendent