pluriSpin®

pluriSpin Logo - izolarea negativa a celulelor intacte

 

"Daca va descurcati cu centrifugarea in gradient, atunci va descurcati si cu pluriSpin®."

Sistemul pluriSpin® este o noua tehnologie de izolare negativa a celulelor direct din sangele integral si din sangele cordonului ombilical. Metoda izoleaza celule viabile intacte si purificate, intr-un singur pas fara magneti sau coloana. Se reduce riscul activarii sau deteriorarii celulelor de interes.

 

pluriSpin - Illustration

Sistemul contine un reactiv immunodensity cell isolation (pluriSpin®)
Celulele izolate folosind sistemul pluriSpin sunt gata de utilizat pentru aplicatii cum ar fii, stimularea celulara sau teste de citotoxicitate. Celulele izolate sunt functionale cu manipulare minima, de aceea sunt perfecte pentru cultivare, diferentiere, testare pentru diferiti compusi si alte aplicatii HTS care necesita celule viabile si functionale cu minima manipulare.

Avantajele pluriSpin®

 

       Usor si Rapid
Izoleaza celule din sangele integral sau din cordonul ombilical in doar 30 de minute, folosind pluriSpin si protocolul optimizat de centrifugare standard in gradient de densitate.

       Nu este nevoie de training special sau alte echipamente
pluriSpin nu necesita instrumente speciale sau magneti. Aveti nevoie doar de un aparat de amestec, ex. a wipping rolling mixer sau adaptorul nostru pentru agitatoarele magnetice (pluriPlix)

       Celule Viabile si Functionale
Celulele izolate sunt functionale si compatibile cu citometria in flux si nu sunt marcate cu anticorpi sau margele magnetice.

 

Cum functioneaza Spin Works

Pentru a separa celulele de interes din sangele integral sau din sangele cordonului ombilical, doar incubati proba dumneavoastra cu o cantitate potrivita de pluriSpin si efectuati o centrifugare standard in gradient de densitate. pluriSpin leaga celulele T nedorite. Celulele legate de margele se depun in timpul centrifugarii si raman doar celulele dorite inalt purificate la interfata dintre plasma si mediul in gradient de densitate. Doar aspirati celulele purificate din plasma-mediu intr-un tub nou.

Flow Cytometry Histogram Results Using pluriSpin® Human Monocyte Enrichment

Start: 7% CD14+ cells in whole blood Enriched: 88.6% CD14+ cells
pluriSpin - monocytes before enrichment Monocytes enriched
CD14 CD14

Starting with fresh peripheral blood, the CD14+ cell content of the enriched fraction is typically 84% - 92%.

 

 
 
Nu am gasit nici un produs care se potriveste selectiei.