DESPRE NOI


Bio Zyme este o companie românească cu capital integral privat, specializată în importul și distribuția de kituri, reactivi, echipamente și consumabile de laborator, utilizate în special în universități, în centrele și institutele de cercetare, în spitale sau cabinete private, în industria farmaceutică precum și în toate instituțiile în care există laboratoare de biologie celulară și moleculară, genetică, citogenetică, microbiologie, virusologie, biotehnologie, biochimie, imunohistochimie, anatomie patologică, precum și în laboratoarele ce utilizează tehnici de microscopie optică și electronică (TEM și SEM).


 

Evenimente Bio Zyme

Sărbătorim 10 ani de la înființare!  Suntem încântați că am atins acest prag și suntem mândri de succesele obținute și de evoluția noastră de până acum. Dorim să vă mulțumim din suflet atât dumneavoastră, ca beneficiari, cât și colaboratorilor și partenerilor noștri, care au făcut posibil acest lucru. 

Experiența Profesionala

Echipa Bio Zyme este formată din specialiști cu vastă experientă în domeniile biologiei celulare și moleculare, al biotehnologiilor, microbiologiei, geneticii și al microscopiei electronice. Ca actor principal pe piața din România, am fost preocupați încă de la început să oferim produse de calitate, fiabile, la un preț cât mai atractiv. 

Dezvoltarea Companiei

Obiectivul strategic de dezvoltare a Bio Zyme constă în extinderea gamei de produse și servicii. Dorim să devenim sursa principală de aprovizionare pentru laboratorul dumneavoastră. Lucrând cu peste 60 de furnizori diferiți, suntem convinși că putem oferi produse de cea mai bună calitate, care să se încadreze în bugetul fiecărui laborator. 

Istoric

Pentru a deveni partenerul dumneavoastră, a trebuit să demonstrăm de-a lungul timpului că suntem o companie serioasă, de încredere, inovanta și flexibilă. Am știut să vă câștigăm respectul și încrederea datorită personalului înalt calificat, cu adevărat pasionat în a găsi cele mai bune soluții, tehnice și comerciale, tuturor solicitărilor dumneavoastră. 

 • 2006: Înființarea firmei,  având ca scop distribuția cu contract de exclusivitate a produselor și serviciilor firmelor  Fermentas, Eurogentec, Zymo Research, Lonza, Starlab, Agar Scientific, Electron Microscopy Sciences.
 • 2007-2008:  Mărirea echipei de vânzări și organizarea primelor seminarii științifice cu invitați străini (Germania, Belgia) la Cluj-Napoca și București. Participarea la simpozioane și seminarii naționale, prezența la expoziții internaționale, co-organizatori sau sponsori la diferite cursuri și traininguri de specializare organizate în București și în Cluj-Napoca pentru cercetători români.
 • 2009-2010: Mărirea în continuare a echipei Bio Zyme, instruirea specialiștilor în străinătate la diferite traininguri organizate de producători în special pe produsele și serviciile de biologie celulară și moleculară, epigenetica sau consumabile de laborator: kituri pentru PCR și qPCR, electroforeză ADN și proteine, extracție și purificare ADN și ARN, revers transcripție, clonare, modularea expresiei genice (siRNA, shRNA, miRNA), sinteza oligonucleotidelor (primeri pentru PCR și sonde pentru qPCR), sinteza genelor și peptidelor în vitro, producția de anticorpi, izolarea și purificarea proteinelor, Western-blot, imunohistochimie, medii de cultură generale sau specifice celulelor primare, transfectie, detecția endotoxinelor, etc.
 • 2011-2015: Semnarea de contracte de exclusivitate cu alți furnizori externi de renume mondial: Thermo Fisher Scientific Molecular Biology Products (includ brandurile Fermentas, Finnzymes, AbGene, Open Biosystems, Dharmacon) și Protein Biology (includ brandul Pierce, Pierce Antibodies și Fermentas). Intensificarea prezenței Bio Zyme la congrese și simpozioane naționale cu prezentări și seminarii cu un înalt nivel științific. Elaborarea și implementarea sistemului de management al calității și obținerea cetificarii ISO 9001:2008.
 • 2016: Sarbatorim 10 ani de la infiintare! Va multumim! 

Compania s-a extins într-un ritm constant și rapid, dar pe langă calcule și cifre, cel mai important capital este cel uman. Angajații noștri alcătuiesc o familie, dinamică, pragmatică și mereu atentă la cerințele, planurile și nevoile clienților și partenerilor noștri. Sperăm că vă face plăcere să lucrați cu noi și considerați Bio Zyme ca find unul din furnizorii dumneavoastră preferați, an după an! 

Competențe

Bio Zyme este o companie ce vizeaza performanta si excelența, cu o strategie orientata catre dezvoltarea pe termen indelungat. Succesul economic este esential pentru continuarea dezvoltarii si atingerea obiectivelor strategice fixate.

 • Echipa Bio Zyme este formată din specialiști cu vastă experiență în domeniile biologiei celulare și moleculare, al biotehnologiilor, microbiologiei, geneticii și al microscopiei electronice. De câteva ori pe an, specialiștii Bio Zyme sunt trimiși la specializări în străinătate, la furnizorii externi. Regulat, experții Thermo Fisher Scientific (divizia Molecular Biology Products), experții Lonza, Starlab sau Zymo Research sunt invitați să țină seminarii și prezentări la diferite simpozioane sau congrese naționale, precum și la instituții academice sau farmaceutice din România.
 • Ultimele noutăți mondiale (produse, kituri sau servicii) sunt prezente în România în momentul lansării lor globale și anunțate atât pe pagina noastră de internet cât și prin intermediul buletinelor informative trimise regulat prin e-mail abonaților noștri.
 • Clienii nostri au nevoie de excelenta; de aceea incercam sa va oferim cele mai experimentate resurse umane! Lucrând cu Bio Zyme nu sunteți singuri ci aveți la dispoziție peste 1000 de specialiști din lumea întreagă: suportul tehnic al oricărui producător cu care colaborăm vă este la un click distanță: orice întrebare, problemă sau situație va fi analizată și rezolvată într-un mod profesionist și rapid.
 • Datorită experienței și pregătirii continue, specialiștii Bio Zyme vă ajută să găsiți cele mai bune soluții problemelor dumneavoastră: cel mai bun raport calitate / preț, alternative mai ieftine și la fel de fiabile produselor pe care le utilizați în prezent, calitate și trasabilitate, promptitudine și profesionalism.
 • Membrii personalului Bio Zyme sunt fosti cercetatori si doctori, care au lucrat in laboratoare de cercetare din Romania si din Europa, la fel ca si dumneavoastra. De aceea cunoastem perfect toate aspectele vietii de cercetator, cu problemele si bucuriile ei. Acest nivel de intelegere ne-au transformat intr-un partener comercial intelegator, flexibil, care doreste sa ajute cercetarea din Romania, prin reducerea costurilor, si oferirea unor servicii si produse cu un raport calitate/pre cat mai avantajos pentru dumneavoastra.
 • Deoarece nevoile dumneavoastra se schimba in timp, incercam sa va fim cat mai apropiati, pentru a ne putea adapta si a va propune solutiile de care aveti nevoie.

Aceastea sunt convingerile noastre. Tinand cont de ele, ne-am dezvoltat respectand ca principala strategie de dezvoltare indeplinirea dorintelor si asteptarilor clientilor nostri: o colaborare stransa, o comunicare clara, solutionarea rapida a cererilor, livrarea urgenta a comenzilor, etc.

De ce noi ?

Pentru a asigura indeplinirea angajamentelor luate fata de clientii care se bazeaza pe noi, ne concentram eforturile pe ameliorarea continua a modului in care actionam: lucram cu transparenta, ascultam punctele de vedere a tuturor persoanelor implicate.

 • Incheiem contracte cu beneficiarii prodselor si serviciilor oferite.
 • Dezvoltam adevarate parteneriate cu clientii nostri. Furnizam consultanta, oferim solutii optimizate pentru aplicatiile lor, datorita colaborarii stranse cu echipele tehnice.
 • Lucrând cu peste 60 de furnizori diferiți, suntem convinși că putem oferi produse de cea mai bună calitate, fiabile, de ultima generație, care să se încadreze în bugetul fiecărui laborator.
 • Echipa de experti Bio Zyme este la dispozitia dumneavoastra in mod constant, imediat si continuu.
 • Avem un portofoliu de produse si servicii de ultima generatie
 • Furnizam produse si servicii de cea mai inalta calitate, intr-un timp foarte scurt.
 • Ne amelioram permanent calitațea și promptitudinea serviciilor oferite.
 • Avem permanent in stoc produsele utilizate in rutină. 
 • Participam la cursuri de specializare, seminarii, simpozioane, congrese, targuri.
 • Transmitem rapid catre beneficiarii potentiali toate informatiile primite de la furnizori, referitoare la noile produse, tehnici, aplicatii si servicii.
 • Menținem o colaborare strânsă cu furnizorii, ne respectăm obiectivele propuse, transpunem concomitent în România promoțiile globale sau Europene.
 • «Ne fidelizam clientii prin programul « Congelator Bio Zyme », prin care acestia beneficiaza de cele mai mari avantaje financiare (până la 25% reducere permanent și flexibilitatea efectuării plății) la o gamă largă de produse utilizate în biologia celulară și moleculară.

Ne cunoastem perfect produsele si serviciile. Echipa manageriala are zeci de ani de experienta practica. In domeniul nostru, estimam ca nu exista o echipa mai competenta in Romania. Suntem dedicati trup si suflet in a dezvolta relatii de colaborare pe termen indelungat cu clientii nostri, si de abia asteptam sa va aratam modul prin care puteti obtine mai rapid rezultatele dorite utilizand solutiile noastre.

Planuri de Viitor

În viitor, dorim să continuăm dezvoltarea noastră prin furnizarea de soluții care să indeplinească cererile voastre riguroase prin crearea de valoare adăugată atât pentru clienții cât și pentru acționarii noștri coroborată cu o creștere constantă și durabilă. Toate activitătile noastre se vor concentra pe nevoile clienților noștri. Clienții satisfăcuti sunt baza succesului nostru. Scopul nostru este de a ridica continuu calitatea produselor și serviciile noastre. Cu cât reușim mai bine la asta, cu atât mai mult putem crește odată cu clienții noștri. Pentru a realiză acest lucru, Bio Zyme va continua să se concentreze pe contactul direct cu clienții și pe schimbul de informații personale. Puterea noastră stă în relațiile noastre pe termen lung, bazate pe încredere, cu oamenii din piețele noastre.