Bine ați venit la magazinul online BioZyme!

Cosul meu:

0item(s)
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

0

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Prezentare consumabile CytoOne

CytoOnePentru o crestere si o manipulare optima a celulelor...

 

O gama performanta pentru cultura celulara

 

Celulele dumneavoastra merita cele mai bune consumabile !  Cu suprafete regulate, supuse testelor de calitate certificate. Turnate dintr-un polystyren de inalta calitate, transparent din punct de vedere optic. Produse fabricate in "sali albe",  indeplinind normele ISO 5 (clasa 100), cu controale de calitate riguroase. dupa normele ISO 9001.

 

Profitati de usurinta de utilizare a intregii noastre game!

 

Produsele CytoOne®  va pot facilita munca in laborator datorita numeroaselor avantaje si caracteristici inovante: mini-agatatori pe cutiile Petri si pe placile de cultura favorizand o manipulare securizata, ambalaje cu deschidere si inchidere rapida si usoara pentru flascurile de cultura, placi de cultura cu godeuri total independente si cu margini suprainaltate, pentru a evita contaminarile incrucisate, etc...  

 

Produsele CytoOne® sunt disponibile sub forma de cutii Petri, flascuri sau placi de cultura, pentru cultura celulelor aderente sau a suspensiilor celulare. Oferiti celulelor voastre consumabilele CytoOne®, cele mai performate din piata, pentru o crestere optima si o manipulare usoara si in deplina siguranta. 

 

Controalele si Asigurarea Calitatii produselor CytoOne®

Flascurile, cutiile Petri si placile de cultura CytoOne® sunt sterilizate prin iradiere Gamma si sunt certificate fara DNase, RNase, urme de ADN detectabil sau pirogeni. Testari ale cresterii celulare sunt efectuate permanent, pentru a asigura o aderenta si o crestere optima a celulelor. Toate flascurile de cultura sunt testate sub presiune, pentru a le garanta etanseitatea. Toate produsele gamei CytoOne® sunt supuse testelor de umectare (înmuiere) si de platitudine, precum si de verificare vizuala pentru eliminarea defectelor si a zgarieturilor.

Pentru rezultate perfecte, oferiti celulelor voastre produsele CytoOne®.

 

Calitatea STARLAB

 

Incredere e buna  -  certificarea e si mai buna !

Toate produsele STARLAB sunt fabricate dupa normele ISO 9001 si ISO 13485. Toate etapele de fabricare sunt atent verificate si sever controlalte. Calitatea produselor este monitorizata in mod continuu.  Intreg fluxul tehnologic este auditat in mod regulat.

 

 

Nu exista produse conform criteriilor selectate.

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content by building CMS block
with such an id - id_category_empty.
Newsletter
Follow us