OncoDNA a pus la punct si a grupat cele mai avansate tehnologii pentru a studia tumora dumneavoastra.

 

In primul rând, OncoDEEP analizeaza ADN-ul celulei, informatia genetica continuta, care în cazul cancerului este adesea modificata si care declanseaza sau agraveaza boala. Deoarece aceasta analiza nu poate raspunde tuturor întrebarilor legate de ADN, si pentru ca vrem sa aducem un raspuns complet, efectuam testari speciale, ca de exemplu PCR, analize epigenetice a stadiului de metilare a ADN, etc. , astfel încât OncoDEEP sa furnizeze o analiza globala si completa a tumorilor primite.

 

Al doilea component celular al cancerului analizat de OncoDNA sunt proteinele. Prezenta si cantitatea acestor efectori celulari este analizata utilizând tehnici de imunohistochimie (IHC), pentru a investiga nivelul de activare prin determinarea stadiului de fosforilare a anumitor proteine.

 

Acesta combinatie unica de rezultate a informatiei genetice si a statutului proteinelor din tumorile analizate confera pachetelor de analize OncoDEEP o extraordinara valoare teranostica (de diagnostic si simultan, de tratament).

 

Brosura Pacientului privind serviciile OncoDNA poate fi vizualizata AICI, iar lista de pret pentru pachetele de analize OncoDNA 2015 poate fi vizualizata AICI.